przez rudiart So, 13 czerwca 2015, 01:52
Przepraszam , jakoś nie mogę doczytać się propozycji gdzie i kiedy miała by być wystawa, byłem zajęty i pewnie coś mi umkneło.
Może nie powinienem się odzywać bo do tej pory nie brałem udziału w wystawie KTS, zdecydowanie z braku czasu ale jestem wstępnie zainteresowany.
Nie mogę sie doczytać gdzie , kiedy i na jakich zasadach miał by się odbyć wystawa, czy to" pospolite ruszenie" (wsio ryba), czy jakaś wystawa tematyczna ? Ilu jest chetnych ? kto zadba o właściwy poziom wystawy ? czy będzie jakaś weryfikacja ?
W dobrych miejscach wystawę można zorganizować ale trzeba to przygotować z wyprzedzeniem roku czy dwu, takie są procedury lepszych placówek kulturalnych bo planują kaledarz imprez (czytaj wystaw).
Magda poddała propozycję i wydaje mi się że możemy spokojnie na ten temat porozmawiać a to kto przyjedzie to trudno powiedzieć bo trzeba wpierw omówić te wazniejsz sprawy związane z wystawą.
Jeżeli coś przeoczyłem to przepraszam ale interntowe łącze ma do d..., i może przez to moje niedopatrzenie. Pozdrawiam:)