przez MPietak Cz, 20 stycznia 2011, 08:25
[quote="Indygo"][
A pamiętasz naszą miss świata? Nazywa się Aneta Kręglicka quote]-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indygo masz wiele racji. Jednak to co widać na fasadzie nie zawsze jest prawdziwe żeby to sprawdzić trzeba by zajrzeć.Malarz malując obiekt widzi fasadę budynku nie interesuje go co w środku.Odnośnie pani Kręglickiej myślę,że dziś jest piękniejsza niż wówczas gdy była mis.Tylko, że jej uroda to po części zasługa poprawiaczy urody.Kobieta 50paro letnia wyglądająca jak 30 przyznasz to nie jest prawdziwe.Mówisz ,ze wybiła się mimo ,ze nie miała żadnych promotorów.Zgoda trzeba jednak pamiętać o jednym w tamtym czasie było zapotrzebowanie na kogoś z za żelaznej kurtyny,podobnie było z wyborem Wojtyły.Wreszcie nagroda Nobla dla Wałęsy,tu trąca polityka.Nie ma przypadków,może są, ale to potwierdza regułę,ze ich nie ma.Wiem jak to brzmi napisałem to z premedytacją.Ta wiadomość dla m?????????????????????
Ostatnio edytowano Cz, 20 stycznia 2011, 10:07 przez
MPietak, łącznie edytowano 2 razy