otwarcie wystawy kwiecień. 2001

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości

Postprzez jola Wt, 26 kwietnia 2011, 23:39

Ale i tak było sporo osób, a ci co nie przyszli to tylko ich strata - nie ma czym się przejmować
jola
...
2..
2.
2...

...
2..
2.
2...

Postprzez Jagoda Wt, 26 kwietnia 2011, 23:45

No nareszcie Gali.....piękna wystawa, dużo prac, dużo ludzi. Gratuluję :brawo:
Jagoda
3.
1...
.
..
...
1..

3.
1...
.
..
...
1..

Postprzez Indygo Śr, 27 kwietnia 2011, 16:05

:ok: :brawo: No!!

Ileż to trzeba było się nagadac.... Nie można to było od razu tak?
Indygo

Postprzez MPietak Śr, 27 kwietnia 2011, 16:26

o sobie mogę powiedzieć, że jestem ograniczony, innym nie radzę.Nie wiem gdzie te cuda do oglądania.może powiesz?
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Indygo Śr, 27 kwietnia 2011, 16:42

MP, szukaj w tym samym poscie co plakat, na 1 stronie - też nie mogłam zanleźc ale uparciuch jestem :D
Indygo

Postprzez rudiart Śr, 27 kwietnia 2011, 17:52

I ja nie mogłem znaleźć :D po prostu mam za mało czasu i nie pracuję w biurze ;)

Mariusz , mimo zwłoki i narzekań całkiem przyjemy wernisaż :) widać (choć nie dokładnie )wiele ciekawych prac... i nawet Pop pokropił :)
Moim zdaniem oglądanie obrazów w necie to jak lizanie cukierka przez szybę albo jeszcze mniej , obrazy odpowiedni wyeksponowane w wnętrzu tworzą nastrój i jest całkiem inny ogląd i wrażenie.
Jak nie ma innej możliwości , dobrze i zobaczyć w necie ;)

Czy Ci się podoba czy nie będę się upierał że termin kwietniowy , przed świętami nie jest najlepszy na wystawę, raz że święta , wiosenne zakup rożne, często po zimie tradycyjnie się maluje i sprząta mieszkania, domy... ludzie po prostu są w tym czasie bardzo zajęci. Księży nie bronię bo nie znam Waszych relacji, ale tez mają przygotowania do świąt , rekolekcje , zaproszonych księży z innych parafii a i sami z rewizytą pewnie muszą... ale to domysły, to też tylko ludzie tyle ze w innych "mundurkach "...

Druga sprawa natury organizacyjnej to forma zaproszeń , kto i kiedy je wysyła, z doświadczenia wiem ze różnie z tym bywa , mimo ogólnej życzliwości itd. Różne już numery widziałem z zaproszeniami... i dobrze jak ktoś swój godny zaufania się tym zajmie.
A Gości "z wyższej półki "i przyjaciół dobrze pofatygować się osobiście, czasem jak nawet komuś termin nie odpowiada to nie wypada mu nie być.
W sumie sądzę ze mimo twych narzekań była to udana impreza :ok: , sądzę tez że kto zainteresowany a nie był zobaczy Twoja pracę w innym terminie.
Jak możesz , to pokaż wolna chwilą prace których nie publikowałeś na portalu a były na wystawie , niby to nie to samo co w realu ale zawsze coś.
I szykuj następne obrazy na wystawę :)
Pozdrawiam :)
rudiart
1...

1...

Postprzez MPietak Śr, 27 kwietnia 2011, 18:04

Indygo Dzieki!!!!!!!!Galandir tragedji widac nie było przemyciłeś kilka starszych prac sam zreszta sie przyznałeś.Twoje chatki zawsze klimatyczne nie jestem zaskoczony.Nie wiem czego oczekiwałeś szkoda ,ze nie jesteś zadowolony bo to człowieka zniechęca na jakiś czas.Galandir spoko :ok:
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Krysia karo konin Śr, 27 kwietnia 2011, 18:13

Gali,myślę,że nie było tak źle,jak to oceniłeś.
A co do frekwencji,to niekiedy nasi bliscy nie zdają sobie sprawy,że dla nas to jest takie ważne.Według nas,Ich obecność jest sygnałem,że aprobują to co robimy.Dlatego zależy nam na tym,żeby w tym wyjątkowym dniu byli z nami.Ja na którymś z wernisaży miałam pełną galerię gości,ledwo się mieścili,a nie było kilku ważnych dla mnie ludzi i dopiero po czasie zrozumiałam,że Oni nie przywiązują wagi do takich spotkań.Nie przyszli,bo coś tam,coś tam.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję.Zaczynaj obrazy na następny wernisaż. ;)
Krysia karo konin

Postprzez Galandir Śr, 27 kwietnia 2011, 20:30

dzięki i ciesze się że chociaż wy tak to różowo widzicie. myślę że za rok będzie lepiej ;)
Galandir

Postprzez rudiart Śr, 27 kwietnia 2011, 20:59

Gal... z boku czasem lepiej widać bo patrzy się bez emocji...
A za rok pewnie ze tak , ale ... nie w kwietniu, nie przed świętami i nie zaraz po świętach... w lutym , na początku marca... czasem dobrze zrobić pół roku później ale dograć wszystko, jak to mówią dopiąć na ostatni guzik...
pewnie i tak zrobisz co zechcesz, ale ja z praktycznego punktu widzenia tak to widzę ;)
rudiart
1...

1...

Poprzednia stronaNastępna strona