Witajcie

Potrzebne jest mi cos do przechowywania artykulow malarskich. To cos powinno zajmowac wzglednie malo miejsca, ale miescic wzglednie duzo, tj. sloiczki z pigmentami, pedzle, olowki, jakies inne buteleczki (oleje, gumy arabskie itp. ) i spraye (werniksy itp.) no i jakies inne narzedzia do mierzenia, ciecia, preferencyjnie i jakies bloki i co tam jeszcze mi nie przychodzi aktualnie do glowy..

Musi tez byc poreczne w transporcie. Po za tym jedno z najwazniejszych, zeby sie zamykalo na kluczyk - w domu nie mam miejsca na moja wlasna pracownie a dzieciaki staraja sie dobrac do tych wszystkich moich artykulow malarskich.. no i musze miec mozliwosc pozostawienia tego chocby w salonie, ale tak zeby nie bylo mozliwosci, ze dzieciaki sie do tego dobiora..
Ogladalam w internecie rozne kuferki kosmetyczne, ale nie widzialam ich jeszcze z bliska wiec nie wiem czy ostatecznie beda mi odpowiadac ( ma moze ktos taki aluminiowy kuferek?? solidne to jest??). Rozne kasety na artykuly malarskie tez widzialam, ale to raczej nie to czego szukam, a moze i nie trafilam na nic sensownego. Mozecie mi jakos pomoc? A moze sami sobie zrobiliscie jakies skrzyneczki i podzielicie sie pomyslem, to bym sobie zamowila tez do zrobienia jakas taka drewniana skrzyneczke. Chodzi mi o cos sprytnego, z przegrodkami, szufladkami czy czyms jeszcze innym i absolutnie nie regal z szufladami mam na mysli

tylko cos co moglabym zabierac tez ze soba w teren

Z gory dzieki za wszelkie sugestie