formic

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Postprzez formic Pn, 28 czerwca 2010, 22:34

..
Ostatnio edytowano N, 15 stycznia 2012, 20:56 przez formic, łącznie edytowano 1 raz
formic

Postprzez Judyta Wt, 29 czerwca 2010, 12:54

Ja mieszkam na wsi od dziecka i teraz kiedy dorosłam doceniam ją najbardziej. Wystarczyły mi 4 lata w mieście żeby się z niego wyleczyć. Właśnie dzisiaj rano kiedy wyszłam do sklepu w kapciach i szerokiej koszuli poczułam się swojsko. Ludzi się znają i nikogo taki wizerunek nie dziwi, nie ma się czego wstydzić. Dzieciaczki, które wyszły z mokre z basenu podbiegają do lady i kupują lody. Starszy pan Erwin jak zwykle pije poranne piwko za kioskiem :lol: kocham to!!!
Judyta

Postprzez muszka111 Wt, 29 czerwca 2010, 15:15

Ja też uwielbiam te klimaty...urodziłam się pod strzechą...i dokładnie takie dechy, jak na pierwszym zdjęciu o wiejskich klimatach, pamiętam do dziś...była to stara stodoła na moim podwórku...
odważniki takie miał mój dziadek, który ważył plony z ogrodu na wadze "dziesiętnej"...

zdjęcia są piękne i warto uwieczniać takie polskie klimaty...

Formic dziękuję za przypomnienie tamtych czasów z dzieciństwa mojego... :brawo:
muszka111
3.
1...

3.
1...

Postprzez rudiart Wt, 29 czerwca 2010, 22:11

Piękne zdjęcia :) oceniam tylko jako widz ;) wybacz nie znam się na dobrej fotografii ;)
Współczesna wieś bardzo się zmienia, często nie przypomina wsi Kochanowskiego , może szkoda ...
często ludzie którzy pochodzą z małych miejscowości wracają usiłują ocalić od zapomnienia to co ma wartość , dla nich sentymentalną i nie tylko...
Stare drewno ma w sobie jakiś majestat, rysunek słojów...., często te stare belki były świadkami historii, przemijających czasów, czasem ludzkiego szczęścia i dramatów, życia....
Dla mnie to przemijanie zatrzymane w kadrze... wszystko się zmienia...
Pozdrawiam :) :-*
rudiart

Postprzez MPietak Wt, 29 czerwca 2010, 22:27

. Tam nie odnajduję ani sztuki np. konwersacji, ani nic na zadany temat w wątku. Dlatego zmieniłabym temat na "au(r?)tystyczny sejmik szlachecki" albo "pospolite bredzenie" nie obrażając nikogo. Jako ktoś nowy na KTS spodziewałam się czegoś więcej niż poziomu gleby :). Pewnie mi się dostanie za to podsumowanie, trudno :-? .[/quote]
Przykro mi ale nie mogę pozostawić tego co napisałaś bez jakiejś reakcji. Przez chwile temat wydawał się być zamknięty,ale Ty jako uczestnik w pewnym sensie tamtych wydarzeń nie mogłaś się powstrzymać by nie skomentować,i właściwie czekasz na reakcje.Nie zawiodę twoich oczekiwań . Przedstawiłaś się jako osoba szczera i otwarta,na przywitaniu taką Cię odebrałem.Teraz kiedy temat jest wyczyszczony Ty wracając pamięcią do tamtych odczuć piszesz ze spodziewałaś się więcej niż poziomu gleby.Ja także spodziewałem się więcej i dawałem tego wyraz w przeciwieństwie do Ciebie gdzie jedyna reakcja w Twoim wydaniu to karykatura karczyha z nożem.Jeśli Twój intelekt tak cierpiał to dlaczego nie dałaś temu wyrazu.Przeczytaj z uwagą pierwsze swoje zdanie z cytatu.JAK łatwo oceniać innych,a sama zapomniałaś w jakim jesteśmy dziale i że to nie miejsce na tego typu dyskusje. Tak całkiem szczerze to szkoda mi LAMKI bo ona ma jeszcze ufność w to że jesteśmy[forumowicze] lepsi.Rzeczywistość jest różnorodniejsza.formik żałuje że zbrakło Ci odwagi czy chęci aby odnieść się do mojego bredzenia wówczas kiedy miało miejsce,ale dziś gdy tematu nie ma Twoją wypowiedź uważam JEST NIE NA MIEJSCU.bez urazy :-?
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez formic Wt, 29 czerwca 2010, 23:53

...
Ostatnio edytowano N, 15 stycznia 2012, 20:55 przez formic, łącznie edytowano 1 raz
formic

Postprzez formic Śr, 30 czerwca 2010, 00:09

...
Ostatnio edytowano N, 15 stycznia 2012, 20:54 przez formic, łącznie edytowano 1 raz
formic

Postprzez formic Śr, 30 czerwca 2010, 07:01

...
Ostatnio edytowano N, 15 stycznia 2012, 20:53 przez formic, łącznie edytowano 1 raz
formic

Postprzez MPietak Śr, 30 czerwca 2010, 10:08

JUŻ wiem że to ta sama osoba co na innych zdjęciach.Mam dziwne wrażenie że bardziej chodzi CI o promocje tej pani niż o przekaz.Bo ja bynajmniej nie wiem co chciałaś powiedzieć mnie oglądającemu to zdjęcie.Dałaś modelce różę przycupnęła przy tam tamie,i na co mam zwrócić uwagę.Przyznaje nie znam się na zdjęciach tak samo zresztą jak na malowaniu,ale myślę że zdjęcia to nie tylko światło,ostrość i.t.d.Osobiście lubię zdjęcia z przekazem. To mi się nie podoba. :dobani: :-*
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Cicindela Śr, 30 czerwca 2010, 10:30

Mi też szczerze mówiąc to zdjęcie nie przypadło do gustu, głównie z racji tego, że balans bieli jest źle ustawiony.
Dobrego światła życzę :-*
Dominika
Cicindela
.
...

.
...

Poprzednia stronaNastępna strona