Magda Ci już odpowiedziała, całkiem dobry przyklad. A ilu jest tych rzeźbiarzy na KTS ? , . . niech każdy martwi się o swoje, . . . a jak takie ciekawe to proszę porzuć łatwiznę i bierz się za rzeźbiarstwo, dobrze podnosić sobie poprzeczkę. Wiosna sprzyja wyzwaniom Miłego dnia i nie tylko
no nie wszystko, tak jak nie wszystko da się pokazać - kiedyś na zabawie , wylosowałam powiedzienie do pokazania pantomimą - nieobecni nie maja racji - niech to kto pokarze , mamaluje , wyrzeźbi
pewnie można namalować czy wyrzeźbić każdy temat ,ale czy będzie czytelnym dla oglądającego to już inna bajka często tytuły są dopasowywane do wyzwań wiec to nie takie jednoznaczne
Czy przedstawiony temat będzie czytelny, . . to już całkiem inna para kaloszy to całkiem inny temat Bywa i tak że czasem twórcy "uklicą" coś ale potrafdią to "ubrać", dorabiają" ideologię" i bywa że udaje sie im "przepchnąć "temat Ale to też całkiem inny temat Pozdrawiam ze złonecznego , pięknego Krakowa
...no tak , nie zagłębiałam się tak głęboko , miałam na względzie bardziej "ogólne "tematy , a co "Artysta ma na myśli" to największym filozofom niekiedy trudno odgadnąć ...można podziwiać biały kwadrat na białym podobraziu ....i sie zachwycać ....bo wypada ...tylko po co ...wg mnie nawet w sztuce trochę logicznego myślenia nie zaszkodzi ...ale może się mylę , w końcu szkół art nie kończyłam ni filozofii żadnych
Zdecydowanie masz racje Jagódko, tak myślę ale czas zakończyć bo temat byl inny i Magda Nas przegoni A właściwie mnie , dałem się sprowokować dziwnej wypowiedzi kolegi malarza "( może miał zły dzień), ot i tyle A w Krakowie leje, . . . pozdrawiam jednak ciepło i wiosennie